2015. január 24., szombat

A Top 4-ben a Tűzpróba az MTV Movie Brawl-on!

Nagyon a finishben vagyunk a versenyben, már csak egy kör maradt hátra a döntőig. A Tűzpróba sikeresen verte a Star Wars filmet 92.5%-al, a 4. körben az ellenfele a Tökéletes Hang 2.
Hogy a másik oldalról is jelentsek:  ha a Tűzpróba felülkerekedik a Tökéletes Hang 2. részén, utána vagy a Kiválasztott 2. részével vagy pedig a Bosszúállók 2-vel néz szembe. (kemény meccs lesz!)
Itt már csak jó filmek vannak, nehéz kisakkozni, hogy ki kerül a top 2-be, hiszen olyan sikeres(nek várt) filmek estek ki eddig a versenyből, mint a Beavatott 2, Fantasztikus Négyes, John Green híres könyvéből készült film a Paper Towns és sokak sajnálatára a Szürke Ötven Árnyalata (az enyémre biztos nem).

Get More: Music News


Szavazni a képre kattintva tudtok, január 26-áig lehet leadni a voksokat a 4. körre, utána ugyanis indul a döntő! :)

5 megjegyzés:

  1. Nem tudom, hogy várjam, vagy rettegjek egy Mockingjay2 - Scorch Trials döntőtől ?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várjuk. :)
      Amúgy izgi kis verseny lesz, annak ellenére hogy kétlem bármi esélyünk lenne Az Éhezők Viadala fandom ellen. :) De a 2. hely is szép eredmény, és Az Éhezők Viadala ellen megtiszteltetés veszteni.

      Törlés
    2. Én személy szerint - ha kialakulna ez a döntő, amiért akkor szurkoljunk - korántsem lennék ennyire biztos a Kiválasztott győzelmében. A logika valóban azt diktálná, hogy az idő, az ismertség és a mozis bevételek az Éhezők Viadala sikerét vetíthetnék előre, de ebben a játékban ez legtöbbször semmit nem szokott jelenteni.

      Iszonyatos erős a fandomotok amúgy, könyörgöm, legutóbb A STAR WARS-t ütöttétek ki, ráadásul brutális különbséggel !!! :) Szóval annyira még ne készüljetek a vesztésre :) De persze "mi" sem adjuk fel!! :)

      Törlés
  2. Hogy mivan??? Ebben a pillanatban éppen mi verjük az éhezők viadala 3/2-t

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is láttam, hogy épp mi állunk nyerésre, amin mondjuk én személyesen nagyon meglepődtem. Nem hittem volna. :)
      Ma írunk is majd a döntőről. :)

      Törlés