2014. szeptember 17., szerda

Új interjú New Yorkból és Dallasból

Hoztam nektek egy interjút, amit kicsit sajnálok, hogy ilyen rövid és ezt a kevés időt sem használták ki megfelelően a kérdezők, de azért megosztom veletek mert mégiscsak egy Dylan, Ki Hong, Thomas és Patricia interjú és ez ritka kincs.




  • Dylantől azt kérdezik, hogy tisztában volt-e azzal, amikor elvállalta a szerepet, hogy ez hatalmas film lesz? Dylan azt feleli, hogy nem érződött hatalmasnak, nem volt rajtuk olyan nagy nyomás, mint a nagy filmeknél. Erre a kérdező nő azt mondja, hogy a kinti sikoltozó lányok ezt másképpen látják.
  • Patricia a filmet és Wes tehetségét élteti. 
  • Ki Hong a karakteréről beszél és, hogy Thomas mennyire megváltoztatta Minho-t.
  • Thomastól azt kérdezik, hogy furcsa volt-e neki, mint angolnak Louisiana. A színész azt feleli, hogy csak annyiban volt más, hogy meleg volt és nedves. Majd a 'Love Actually' filmjéből mutatnak nekik egy részletet, amikor még csak 12 éves volt. 

Ez a dallasi interjú nem olyan jó, mint a legutóbbi, de azért elviselhető. :)


A fordítást az ugrás után olvashatjátok el.

Hogy győznétek meg a kétkedőket arról, hogy ez nem egy újabb Éhezők Viadala? 
Dylan: Szerintem erre nem vagyunk képesek, úgy tűnik már beskatulyázták annak. Ha érdekel a film, nézd meg, mi tudjuk, hogy ez a film egyedi és különleges. Ha szereted az ilyen típusú filmeket, akkor ez is tetszeni fog. Szerintem 95%-a azoknak, akik úgy mennek be a moziba, mint ahogyan azt te mondtad, azok úgy fognak kijönni, hogy azt mondják majd, hogy ez más volt. 

Hogyan készültetek fel a filmre?
Will: Nem volt különösebb felkészülés.
Dylan: Én és Kaya karaktere nem a részesei a Tisztásnak, nem vannak ott már évek óta. Amúgy sem volt sok időnk felkészülni, mert hamar kezdtük a forgatást. 

Kaya: Mi volt a legjobb és a legrosszabb abban, hogy egyedüli lány voltál a forgatáson?
Kaya: A legjobb az volt, hogy biztonságban éreztem magamat. Nem úgy, hogy mintha kellett volna valaki, aki vigyáz rám, hanem érzelmi értelemben. Olyan volt, mintha a legjobb barátaimmal lettem volna és ha bármi problémám lenne, tudnék hozzájuk fordulni. Ez jó dolog egy film forgatásán, mert néha nehéz lehet, hogy hosszú időket más fejében töltesz és ez veszélyes is lehet, ha nincs valaki, aki melletted van. A legrosszabb oldala ennek az volt, hogy a fiúk senkit nem engedtek a közelembe. 
Will: Mind a 12-en elmentünk vele a Truth about Emanuel premierjére és körbefogtuk, mint a testőrök. :D

Az "arctalan gonosz" mellett Will, te vagy a másik "ellenség" a filmben. Milyen érzés volt az egyedüli gonosznak lenni?
Will: Jó volt, nem tekintek úgy Gally-ra, mint egy gonoszra. A könyvben lehet, hogy az, de a filmben sokkal "emberibb" és taktikusabb. Van egy terv a fejében, hogy hogyan akar élni. Fél a kinti világtól, nem akar ott élni. Amikor Thomas megérkezik, akkor Gally is megváltozik, mert Thomas a feje tetejére állítja a rendszerüket. 

Milyenek a visszajelzések a könyv rajongóktól ezidáig?
Dylan: Remek és pozitív. Már így is büszkék vagyunk a filmre, de jobb, hogy ők is velünk vannak.

Volt bármi problémájuk a változtatásokkal?
Kaya: Nem, pedig az lett volna a várható. Azt hiszem nekünk van a legjobb rajongó táborunk. Ez azért lehet, mert James és Wes belevonták a rajongókat a film elkészítésébe, így azt érzik, hogy az ő filmjük is. 
Will: James, a producer és a rendező is mindig kéznél volt és segített, ahogyan a rajongók is twitteren és a többi csatorna segítségével.

A könyv egyértelműen egy sorozat része és biztosan lesznek még filmek. A film nagyon jó volt és meg van a maga különleges és egyedi története, de van-e olyan jelenet, vagy rész a filmben, amivel be szerettétek volna fejezni a filmet? 
Dylan és Will: Ez érdekes kérdés.
Dylan: Én mindig azt mondom, hogy ha a legrosszabb meg fog történni és nem lesz folytatása a filmnek, akkor is megállja egymagában is a helyét Az Útvesztő. Zavaró lehet a vége, a cliffhanger miatt, de magában is működik a film. A többi film viszont rengeteg választ tartogat és ha szerencsések vagyunk, akkor elkészíthetjük őket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése