2014. szeptember 17., szerda

Interjú és videók New Yorkból


Csak úgy ömlik a rengeteg interjú és videó a színészekről, ezekből válogattam ki a legjobbakat. :)

Először is egy videó arról, hogyan fotózkodtak és pózoltak a vörös szőnyegen a színészek.


Az ugrás után pedig két interjút nézhettek meg a velük.

Dexter a történetről beszél, Dylan pedig arról, hogy a könyv vonzotta a film szerephez. Azt kérdezi a lány, hogy milyen tanácsokat tudna adni egy apokalipszis túlélésére? Kaya azt feleli, hogy ne viseljen magassarkút. Dylan azt mondja, hogy hidratáljanak, Patricia a vizet és az ételt emeli ki. Dexter a vizet és egy gyógyszert (?) mond, Ki Hong pedig azt, hogy soha ne álljanak meg. :D A lány azt is kérdezi tőlük, hogy meg van-e bennük az, ami kell, hogy túléljék az Útvesztőt? Ki Hong azt feleli, hogy Minho szétrúgná a seg*ét. Chris éhes lenne, Kaya lusta, Dylan igent mondana, Patricia pedig egy határozott igent. 

  • Thomastól azt kérdezik, hogy a Trónok Harca rajongók mit szeretnének Az Útvesztőben? Thomas azt feleli, hogy ebben is halnak meg szereplők. :D Dylan ugyanerre  kérdésre (csak a Teen Wolf vonatkozásában persze), egy nagyon homályos és zavaros választ ad, aminek az a lényege, hogy igen. :DD Kaya azt emeli ki, hogy ez nem egy újabb YA adaptáció, mert ez mindenkinek szól. Azzal indokolja, hogy nincs benne szerelmi háromszög. 
  • Általában ha Hollywood megveszi egy könyv megfilmesítési jogait, utána az írótól búcsút is vesznek. A kérdése az, hogy milyen érzés Jamesnek, hogy vele nem így történt? A könyv írója kifejti, hogy mindenben konzultáltak vele. 
  • Dylantől azt kérdezi, hogy milyen érzés egy mellékszerep utána egy főszerepet eljátszani? A fiú azt válaszolja, hogy többet volt a forgatáson. :D 
  • Dexter, Ki Hong és Jacob a karakterükről beszélnek. Chris arról, hogy milyen szerencsés, hogy bekerült a filmbe.
  • James és Dylan ezután A Legyek Ura inspirációról beszél a kérdező nőnek. 
  • A legutolsó kérdés az, hogy mit fognak a rajongók legjobban várni a filmben? Chris azt mondja, hogy az egész castot együtt a filmben, Ki Hong a Siratókat emeli ki, Dexter pedig a kalandokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése