2014. szeptember 10., szerda

Rendeld meg Az Útvesztő 2. részét (Tűzpróba) 40%-os kedvezménnyel!

Én is nagyot néztem, amikor a Szukits Könyváruház honlapjára felnézve az fogadott, hogy a Tűzpróba mindössze 2095 Ft-ért (!!!) előrendelhető.
Hát gyerekek, szerintem ez kihagyhatatlan ajánlat, 3490 helyett 2095-ért sehol máshol nem kapható a könyv.
A képekre kattintva áttérhettek a könyváruház oldalára és előrendelhetitek a könyvet. Siessetek, nem tudom meddig tart ez a döbbenetes akció. :)




6 megjegyzés:

  1. Mondjuk ebben az a csúnya, hogy posta pontra és pick-pack pontra rendelve 5-10 nap a szállítási idő, tehát dönteni kell az embernek, hogy hamar akarja olvasni vagy olcsón, mert ez a kettő itt kizárja egymást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az ilyeneknek megvan ez a hátulütője... :/

      Törlés
  2. MIÉRT vak mindenki? A személyes átvétel úgy tudom NEM opció és mindegyik szállítási mód (futár, pick pack pont, postapont) esetében hozzáadódik a könyv árához ez a z összeg és így már NEM ÉRéri meg 40%-os kedvezménnyel történő megrendelés!!! :/ :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben igazad van, csakhogy ilyenkor kell leleményesnek lenni. :)
      10 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, na most én összefogtam 5 debreceni lánnyal és együtt megrendeljük a könyveket, így kiszállítják hozzám ingyen, ők meg nálam veszik át. Ilyen egyszerű a megoldás. :) És mindannyian megkapjuk egyszerűen és olcsón.

      Törlés
  3. Na, megjött már a könyv?
    Oké, ma van 8.-a, és én vagyok türelmetlen, de az Alexandra eltolta egy héttel a megjelenést és ez felb*** osszant, na.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szukitsnál elvileg okt. 10-én jelenik meg. Mi jövőhéten kapjuk kézhez szerintem. De ez a pár nap már nem oszt nem szoroz. :)

      Törlés