2014. szeptember 8., hétfő

Nyereményjáték eredményhirdetés


Tegnap ért véget az oldalunkon meghirdetett nyereményjáték, amelyben a MoziCom által felajánlott ajándékokért lehetett játszani. 2 példány filmborítós Az Útvesztő könyvet és 2 db Az Útvesztő noteszt lehetett megnyerni, amelyeket az alábbi képen láthattok:



Véleményünk szerint a játék egyáltalán nem volt bonyolult, de azért meg kellett érte dolgozni, és a beküldött válaszok tekintetében úgy döntöttünk, hogy csakis azok vehetnek részt a játékban, akik mind a három kérdésre helyesen válaszoltak. A hiányos és a rosszul beküldött válaszokat töröltem a rendszerből, mert igen, minden választ átnéztem. :)

A helyes válaszok a következők voltak:
1. Melyik brit sorozatban kezdte Kaya Scodelario a pályafutását? - Skins/Spanok (A magyar és az angol címet is elfogadtam.)
2. Melyik rövidfilm tette Wes Ballt híressé? - A Ruin.
3. Melyik kiadónál jelennek meg nálunk James Dashner könyvei? - A Cartaphilus kiadó.

Na, de nem is húzom tovább az időt, a 4 nyertes a következő:
a Rafflecopter giveaway

AZ ELSŐ KÉT NYERTES KAPJA A KÉT KÖNYVET (Zsuzsonc és Schmidt S.), A MÁSODIK KETTŐ PEDIG A 2 NOTESZT (Pásztor J. és Zsanett S.)!

Remélem mindenki valós email címet és nevet adott meg, mert majd azon a címen fogják keresni a MoziComtól. Mi átadjuk a nyertesek nevét a partnerünknek, és ők majd tájékoztatnak a további részletekről, a nyeremény átvételének módjáról és idejéről. :)

A nyerteseknek pedig gratulálunk! :)

2 megjegyzés:

  1. Gratula a nyerteseknek. Ezért érdemes volt indulni xD majd talán máskor máshol

    VálaszTörlés
  2. Húúúúú ez totál fantasztikus!!! Köszönöm szépen!! Zsuzsonc

    VálaszTörlés