2014. szeptember 7., vasárnap

Interjúk Philadelphiából és Dallasból


Nagyon lassan és nehézkesen kerülnek elő a promóciós turné alatt készült interjúk (a londoniból, amelyik engem a legjobban érdekelnének például még egyet nem találtam...), de most kettőt is hoztam nektek. Az előbbi Philadelphiában, az utóbbi pedig Dallasban készült.
Az első interjúban a kérdező lány egy enyhe Dylan fangirl betegségben szenved és sajnos ez meg is látszik az interjú minőségén, a dallasiban pedig ha figyelmen kívül hagyjátok a nők megjegyzéseit és jelenlétüket, akkor egész elviselhetőek ezek az interjúk. :)



  • A lány azzal kezdi hogy az összes jelen lévő a közönségben kihagyta az iskolát, hogy eljöhessen ide, pedig ez volt az első napjuk. :D 
  • Kaya kezdi az interjút és elmondja, hogy voltak valamilyen múzeumban, ahol rengeteg dolgot megtanult az országukról, de nem emlékszik, hogy melyik volt. :D Kaya először van a városban, Dexter ott nőtt fel és Alexszel egy gimnáziumba jártak. Dex ezután elmondja, hogy Dylan nagy baseball rajongó és vele arról beszéltek sokat. A kérdező lány megkérdezi, hogy melyik csapattal van, Dylan a Mats-et mondja, ami nagy riválisa  Philadelphiának. A lány azt feleli, hogy megbocsátják neki, mert nagyon aranyos. (Hát oké...) [Will és Dexter összenevetnek a háttérben :D] Will is most van először Philadelphiában. Dexter elmondja, hogy tegnap tartottak egy grill bulit az anyukája házában, ezen a többiek is ott voltak. 
  • A kérdező lány megkérdezi, hogy voltak-e valaha Útvesztőben, olyan kukoricás Útvesztőben? Dylan azt válaszolja, hogy amikor kicsi volt, akkor igen s a szülei kísérték át rajta, de nem volt a filmhez hasonlítható. :D 
  • (ezután vagy 2 percig teljesen más és lényegtelen dologról beszélnek)
  • A lány elmondja nekik, hogy amikor nézte a filmet, kellett neki egy kis idő, hogy megértse azt, majd megkérdezi, hogy mikor ők elvállalták a szerepeket, akkor mennyi háttérkutatást végeztek? Dylan azt feleli, hogy ott volt nekik a könyv illetve a karaktereik is olyanok (főleg neki és Kayának), hogy a szereplők megjelennek a Tisztáson és újra megismerik és felfedezik magukat. 
  • A lány megkérdezi, hogy ez volt-e az első alkalom, hogy találkoztak, mire Dex mondja, hogy ez az interjú az első, Will pedig rákontráz, hogy a filmet is úgy csinálták, hogy külön-külön felvették a sajt jeleneteiket, aztán CGI-al összevágták. :DD Ezután a lány felhozza példának Nicki Minaj új számát, hogy a másik két lánnyal, csak a VMA-on találkoztak. Dylan mondja, hogy ő erről lemaradt, pedig ott volt. :DD 
  • A következő kérdés úgy szól, hogy melyik zene vagy előadó a kedvencük? Dexter elmondja, hogy Willel nagy hiphop rajongók. Kaya a Rolling Stones mondja. 
  • A következő lényegi kérdést a lány úgy kezdi, hogy ők már szupersztárok (erre Dylan finoman kineveti :DDD), láthatták a sok embert odakint is és twitteren is rengeteg kérdés érkezett hozzájuk. Megkérdezi, hogy el akarják-e érni a One Direction szintet, mire Dylan azt feleli, hogy inkább ne, ha lehet, mert őrület, amivel nekik meg kell birkózniuk. 
  • A következő kérdés úgy szól, hogy mit terveznek a jövőben? Dylan a Teen Wolfról beszél, hogy majd nemsoká elkezdi írni az új részeket, de ha ez meglesz, neki, akkor se mondanak el semmit. Dex zenél, Kaya munkanélküli :DD és csak a 2. részt fogja csak majd forgatni, Will pedig egy filmet forgat majd Kanadában.
  • Az utolsó fontos információ, amit megosztanak velünk, hogy a 2. részt Új-Mexikóban fogják forgatni egy sivatagban. 
A másik interjút és a fordítást megnézhetitek az ugrás sután.


  • Az első egy perc elmegy a szokásos jópofizással. Ezután a kérdező férfi elmondja, hogy Will és Kaya angolok, de nem használják az akcentusukat a filmben, csak Thomas Brodie használhatta. Megkérdezik, hogy Thomas azért beszél brit akcentussal, mert nem tud amerikaiasan beszélni, vagy másért. (hát ezt kikérem az ő nevében is!) Will elmondja, hogy Thomas tud amerikai akcentussal beszélni, de a karaktere Newt megköveteli, hogy brit akcentussal beszéljen. 
  • A férfi ezután mindenkit megdicsér, hogy jók voltak a filmben, majd megkérdezi Dylant, hogy szomorú volt-e, amiért nincs a filmben csók jelenet. Dylan azt válaszolja (ironizálva), hogy igen és, hogy azt kell mondania, hogy igen, mert így éreznek Kayával. :DD És, hogy nem mintha Kaya nem lenne vonzó a számára. :D Majd komolyra fordítva a szót elmondja, hogy éppen ezért más ez a film, mint a többi, mert itt nincs szerelmi szál, miért is lenne? 
  • Ezután a férfi kérdező megjegyzi, hogy nem lány központú ez a film és, miután kijött a moziból úgy érezte, hogy szívesen megnézné a 2. részt is. 
  • Will hozzáteszi, hogy már Teresa karakteréből is adódik, hogy ő egy erős, független nő, aki nem esik bele az első fiúba, akit meglát és ezzel ismét megtörték a szokásos filmes klisét. 
  • Ezután a film történetéről beszélnek.


  • A férfi nagyon lényegre törő második kérdése úgy szól, hogy mit szólt Dylan, amikor először meglátta Willt, azt gondolta-e, hogy "Ez az a fiú, aki csókolózott Jennifer Annistonnal?" Dylan azt feleli, hogy múlt nyáron forgatták a filmet és akkor még nem jött ki a Családi Üzelmek. Will azt mondja, hogy ez nem olyasmi, amivel kérkedne, mert még mindig sajnálva Jent. :DD Erre az egyik nő megjegyzi, hogy kínos jelenet volt, Will rákontráz, hogy nekik még inkább. :DD Majd végül elmondja, hogy az Útvesztőre a legbüszkébb. 
  • A férfi kérdező elmondja, hogy Dylannek volt egy bandája. A színész elmeséli, hogy egyszer csak arra nyitott be, hogy már egy másik dobosuk van és neki nem is szóltak. 
  • Ezután a második részről érdeklődnek, hogy aláírták-e már a szerződést, mire Dylan azt feleli, hogy őt örökre magához láncolta a stúdió. :DD Majd elmondja, hogy jövő hónap (október) végén kezdik el forgatni a Scorch Trials-t.
  • Az interjú végén a férfi még egyszer elmondja, hogy mindannyian remekek voltak, majd külön kiemeli Willt. Azt is elmondja, hogy nem olvasta a könyvet, de így is nagyon jó volt. Kb. ötször mondja el, hogy 'awesome'. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése