2014. szeptember 22., hétfő

Interjúk a turnéról VI.


Töménytelen mennyiségű interjú készült a színészekkel a promóciós turné keretében. Alig bírom tartani a lépést. :D

  • Dylan arról beszél, hogy rengeteg jó jelenet volt a filmben, amit szeretett forgatni. Az egyik kedvence, amikor Thomas megérkezik és a fiúk "cseszegetni" kezdik, ő meg futni kezd. 
  • Willtől azt kérdezi a fiú, hogy jó harcos-e, mivel, hogy rengeteg harc található a filmben. Will azt mondja, hogy ő nem az a harcos típus. Thomas ugyanerre a kérdésre azt feleli, hogy soha nem volt még olyan helyzetben, mert elkerülte őket és kibeszélte magát az ilyen helyzetekből. 
  • Dylantől azt kérdezi, hogy melyik a kedvenc könyve, mire a fiú A Ragyogást nevezi meg. 
  • A következő kérdés úgy szól, hogy ha egy dologra emlékezhetnének, mi lenne az? Thomas a szüleit mondja, Will pedig a kishúgát. 
  • Dylantől azt kérdezi hogy követi-e a kritikusok véleményét, a film alakulását? Dylan azt feleli, hogy nem, csak twitteren figyeli néha a rajongók visszajelzéseit, mert azt nem tudja figyelmen kívül hagyni.
  • Dylan arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc sorozata azt mondja, hogy a Jóbarátok.
  • Willtől azt kérdezi, hogy ha olyan helyzetbe kerül, hogy bekerülne a Dobozba, kit szeretne látni, amikor az kinyílik? Will azt válaszolja, hogy a mostani castot. Thomas pedig azt, hogy a Tisztást, a falak nélkül. 
  • Willhez a következő kérdés úgy szól, hogy a Családi Üzelmekben csókolózott egyszerre Emma Robertssel és Jennifer Annistonnal is. Az Útvesztőben nem csókolt meg senkit? Will azt feleli, hogy nem, de a következőben ezt megpróbálja bepótolni és amint lehetősége lesz megcsókol akárkit, legyen az Dylan, Thomas vagy Ki Hong.  



  • Na, ebben a videóban a kérdéseket nem is lehet hallani, így maximum Dylan válaszából tudum kiszűrni, hogy mi lehetett a kérdés.
  • Dylan West méltatja az első kérdésre válaszul, majd  arról beszél, hogy mik a hasonlóságok és a különbségek közte és Thomas között. Ezután a fizikai megerőltetést kerül szóba és a sok futás. Arra a kérdésre, hogy mit nem szeretne elfelejteni soha az életében azt feleli, hogy azt, hogy honnan jött. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett az utolsó kérdés, de Dylan a repülőn használt párnájáról kezd el beszélni és arról, hogy kiskorában allergiás volt, így mindig magával vitt egyet, mert nem tudott másén aludni. (hát ez nagyon édes volt :D)
A többi interjút az ugrás után nézhetitek meg.


Will a Dylannel való kapcsolatáról beszél, hogy milyen közel kerültek egymáshoz. Majd arra a kérdésre, hogy milyen közös vonások vannak benne és Gally-ban, azt feleli, hogy reméli, hogy nem sok. :D Azt mondja, hogy ő is hasonlóan gondolkodna a Tisztásról, maradni szeretne ott. Ezután Wesről beszél és, hogy milyen jó volt vele együtt dolgozni. Arra, hogy mit nem fog soha elfelejteni az életében, azt válaszolja, hogy azt, amikor az anyukája bent volt a kórházban a húgával, amikor az megszületett.



A szokásos kérdéssel kezdenek, milyen volt az egyetlen lánynak lenni a forgatáson. A választ kitalálhatjátok. :D Ezután a Thomas és a Teresa közötti viszonyról beszél. Arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenc emléke azt feleli, hogy ahogyan felnőtt. Majd nem tudom ez a kérdés hogyan jön ide, de azt kéri a férfi Kayától, hogy meséljen az iskolás időszakáról, amikor "kiközösítették". A továbbiakban Wesről beszél, hogy milyen remek rendező és ember. 



Itt is a "kedvenc" kérdéssel nyitunk, milyen érzés, hogy ez az első filmje. A választ tudjátok. Ezután a castingolásról beszél. Az egyik kedvenc jelenete Ben kitoloncolása. Jamesről azt mondja, hogy mindenben támogatta. Ezután Blake twitteres castingolásáról beszél. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése