2014. szeptember 14., vasárnap

Aranyos "játék" Thomassal, Willel, Kayával és Dylannel


Hát igazából ez nem is interjú, hanem egy játék, aminek a neve "Rendőrök és Rabló". Ha jól értettem a játék lényege az, hogy Kaya volt a rendőr, Thomas, Will és Dylan pedig a rablók, akiket a lánynak el kellett kapnia.
Alapvetően nekem nem tetszenek az ilyen "interjúk", amikben elhívják a színészeket, majd pedig hülyét csinálnak belőlük valami gagyi és/vagy béna játékban, de ez a videó nagyon vicces. :D 
Kayának teljesen igaza volt, amikor megjósolta, hogy a fiúk hogy fognak viselkedni. Thomas elrejtőzött, Dylan futott, ahogyan csak tudott (nagyon vicces a videóban! :DD), Willt pedig egyből elkapták: :DDD
Nem sok mindent beszélnek a videóban, de azért a szokásos fordítást most is hoztam. :)

  • A mikrofont tartó fiú először azt kérdezi meg tőlük, hogy játszottak-e valaha "Szökevényt" (ez a játék másik neve). Mindenki nemet válaszol, Dylan csak azért is igent. :D Ezután elmondja a játék menetét, amit én fent leírtam. Dylan, Thomas és Will felkötik magukra a szökevényeket megjelölő kendőt (érdekes megfigyelni, hogy melyikük hova köti), majd elbújnak Kaya elöl. 
  • Kaya közben elmondja, hogy Thomas lesz a sunyi, Dylan lefutja az egészet, Will pedig egyszerűen el fog esni valahol, mert egy kamera van a homlokán. 
  • Átváltunk a fiúkhoz, aki ismertetik a játékot, majd Will elkezd egy monológot arról, hogy fontos lesz a csapatmunka és az a kötelék, ami kialakult közöttük, a nemzetek (britek és amerikaiak) között. (Thomas feje, miközben ezt végighallgatja!!! :DDD) 
  • Kérdések érkeznek hozzájuk, ebből az első: Ki fogja túlélni? Thomas azt feleli, hogy reméli, mindannyian. A következő kérdés úgy szól, hogy ha elkapnának valakit közülük, ki lenne az? [Thomas és Dylan egyből Willre néz :D] Will elmondja, hogy nem kell udvariasnak lenni, mert ő lenne az. :D 
  • És a játék elkezdődik 1:50 körül. ;)
  • Aki nem nézné meg a videót, annak leírom, hogy természetesen először Willt kapják el, utána ks kergetőzés után Thomast, majd pedig Dylan nyer, amikor felér a rúdhoz, amin le kell csúsznia.


Íme két gif az örömtáncáról:




Forrás: [x]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése